Usluge

01

Digital

Digitalni marketing

Društvene mreže (social media)

Za vas kreiramo, ažuriramo ili vodimo vaše profile na društvenim mrežama. Kreiramo i sav potreban content.

SEO i SEM pozicioniranje

Da li ste čuli za izreku da je najbolje mjesto da se nešto sakrije druga stranica GOOGLE pretraživača?! Za Vas i Vaš posao nudimo opciju SEO te SEM pozicioniranja na tražilicama. 

Content marketing

Kao što mu i samo ime kaže content marketing se zasniva na sadržaju, bilo da se radi o video radovima, blogovima, postovima ili bilo kom drugom obliku sadržaja. Content je najvažniji faktor vašeg digitalnog poslovanja. Contentom dajete obećanje svojim klijentima koje morate ispuniti da bi Vaš posao bio vjerodostojan.

02

Digital

Izrada web stranica

Costum HTML & CSS & Javascript

Radimo web stranice po Vašim željama. Ukoliko imate zahtjeve koji nisu standardni nudimo opciju izrade costum site-a ili dijelova site-a. 

WordPress website

Da li znate da je 40 % svih stranica na internetu kreirano pomoću WordPress-a? WordPress je trenutno najveći i najrasprostranjeniji content management system koji postoji. WordPress plugin Directory broji preko 55.000 različitih plugin-a. Jednostavno, većinu toga što možete zamisliti ili trebati u svom poslu možete napraviti pomoću WordPress-a.

Adaptacija i održavanje

Reunion marketing i web agencija nudi usluge adaptacije postojećih web stranica, ukoliko niste zadovoljni trenutnim rezultatima. 

Za stranice koje mi uradimo nudimo podršku i održavanje godinu dana. 

03

Print

Grafički dizajn

Print produkcija

Izrađujemo sve vrste printanih publikacija. Bilo da izdajete magazin, pravite bilbord, trebate flayere ili vizit kartice,  Reunion Vam može ponuditi kvalitetno rješenje. 

Web content

Grafički dizajn namjenjen prezentaciji na webu je suštinski različit od dizajna koji se radi za print produkciju. Potrebno je podesiti spektar boja, odrediti aspekt ratio, nekada i tačne dimenzije prema pixelima (ako je vizual za društvene mreže, trebaju nam različite dimeznije vizuala u zavisnosti od toga da li radimo profile photo, cover photo, post photo, obični post, itd…)

04

Digital & print

Medijski zakup

Medijski zakup & PR

Nudimo usluge klasičnog marketinga, medijski zakup kod naših partnerskih medija ili medija po vašem odabiru. 

Također nudimo mogućnost PR angažmana (komunikacija sa medijima u vidu dopisa, saopštenja…)